Over mij

Jheneffer van der Horst

Hi, leuk dat je kijkt op mijn website!

Ik ben Jheneffer en werk al meer dan 12 jaar in de hulpverlening. Momenteel ben ik werkzaam binnen de specialistische GGZ en werk ik voornamelijk met ouders, kinderen en jongeren die kampen met psychische problemen.

Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) gevolgd. Omdat ik mij wilde blijven ontwikkelen heb ik daarna twee post-hbo opleidingen afgerond. Namelijk; psychosociale therapie en Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG). Mijn kennis en kunde blijf ik bijscholen door allerlei cursussen te volgen. Het is natuurlijk erg fijn en nuttig al die kennis, maar wie ben ik op persoonlijke vlak?

Ik ben geboren op Curaçao en toen ik drie maanden oud was vertrok mijn moeder met haar drie kinderen naar Nederland. In een onbekende omgeving probeerde ze voor haar kinderen een nieuw leven op te bouwen. We hadden het niet makkelijk en als klein meisje besloot ik al snel dat ik sterk moest zijn en hard moest werken. Dit heb ik heel lang volgehouden, totdat ik besefte dat ik echt wilde luisteren naar mijn eigen behoeften en grenzen. Heel hard werken en emoties wegwuiven, hield ik immers niet langer vol. Ik leerde patronen te doorbreken en ik kon hierdoor andere keuzes maken. Keuzes die mij dichterbij mijn behoeften hebben gebracht. Hierdoor leef ik dichter bij mijzelf.

Ik ben getrouwd en moeder van een tweeling (jongen en meisje). In mijn dagelijks leven houd ik van sport en bewegen, goede gesprekken en spelletjes. Verder ben ik christen en neem ik graag de tijd om mijn geloofsleven op te bouwen. Als je bij mij in therapie komt hoef je zelf geen christen te zijn. Mocht je wel christen zijn en God in de hulpverlening willen betrekken dan is dat altijd mogelijk. 

(Visited 118 times, 1 visits today)